Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Auto belandt in watergang na ongeval in Hulst

Toegevoegd: 25-03-2023, 09.21 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (28-3-2023 om 19:03)
Het is niet de eerste keer en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn dat daar iets gebeurt! Het is een verschrikkelijke kruising, onoverzichtelijk en op het voorrangsgedeelte wordt niet altijd de toegestane 50 km/h gereden. Heel snel STOP-borden plaatsen en de knipperende waarschuwingslichten weer terugzetten zoals een paar jaar geleden. Dat hielp nog enigszins.....
Johan (25-3-2023 om 12:53)
Een paar weken geleden is er op dit kruispunt ook een aanrijding geweest. Toen met een Belgische automobilist. Dit kruispunt lijkt nog het meest op een kruising van 2 voorrangswegen waardoor je bijna automatisch gewoon doorrijdt. Uiteraard is het geen kruising van 2 voorrangswegen dus een aanpassing in de vorm van een rotonde of drempels en een STOP-bord op de weg die geen voorrang heeft zou hier zeer op z'n plaats zijn.
Cookie-instellingen beheren