Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto raakt boom, rijdt van dijk en belandt in greppel

Toegevoegd: 28-03-2023, 20.29 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Een automobiliste is dinsdagavond met haar voertuig van de Oudedijk bij Kortgene gereden en vervolgens in een greppel tot stilstand gekomen.


De vrouw raakte met haar auto eerst een boom voordat ze rond 19.20 uur van de dijk schoot en een kleine honderd meter verderop in de greppel eindigde. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en haar overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland werd ingezet om de zwaarbeschadigde Volkswagen Polo te takelen. Tijdens de berging was één rijbaan tijdelijk afgesloten. Een uur na de melding was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren