Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Busje op z’n kop naast Westerscheldetunnelweg Borssele

Toegevoegd: 30-03-2023, 15.49 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is donderdagmiddag een personenbusje op zijn kop in een ondiepe sloot beland.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.30 tussen de uitgang van de Westerscheldetunnel en het tolplein, op de rijbaan richting Borssele. Omdat melding werd gemaakt van een voertuig te water, werden ook meerdere brandweerwagens opgeroepen maar al snel kwam het bericht dat iedereen uit het busje was. Eén brandweerploeg kwam nog wel ter plekke om een gewonde over het slootje te helpen.

Vanwege het ongeluk werd één rijstrook tijdelijk afgesloten. Bergingsbedrijf De Moor heeft het busje getakeld. Rond 14.45 uur zat deze klus erop.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mies (31-3-2023 om 05:56)
Onwel door het haast wat ze hebben...je ziet zoveel automobilisten vliegen. Ik zal wel van een andere planeet komen.
Cookie-instellingen beheren