Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Slagaderlijke bloeding na inslaan ruit bij ruzie in Goes

Toegevoegd: 09-04-2023, 11.54 uur
Slagaderlijke bloeding na inslaan ruit bij ruzie in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES -  Een persoon heeft zondagmorgen na een ruzie in Goes een slagaderlijke bloeding opgelopen. Het duurde anderhalf uur voor het slachtoffer was gevonden.


De persoon was na het stappen met een ander persoon meegegaan naar één van hun woningen. Daar was ruzie ontstaan en sloeg het slachtoffer een ruit door. Hij liep hierbij een slagaderlijke bloeding op.

De politie werd in kennis gesteld en ging op zoek naar het slachtoffer. Dit duurde echter anderhalf uur voor het slachtoffer door iemand werd aangetroffen. De agenten hebben een tourniquet aangelegd bij het slachtoffer.

Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omdat hij volgens de agenten agressief was, is de politie meegereden met de ambulance. Op de spoedeisende hulp bleef de man zich verzette tot hij onder narcose was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (9-4-2023 om 14:48)
Anderhalf uur " voordat het slachtoffer gevonden was " Dan heb je volgens mij niet veel bloed meer in je lichaam, of heeft tie er zelf een " knevel " op gelegd ???
Michel (9-4-2023 om 14:23)
Je ziet maar, drank maakt de mensen, ongeleide projectielen
Cookie-instellingen beheren