Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Auto crasht in sloot, één gewonde

Toegevoegd: 16-04-2023, 13.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

WISSENKERKE – Een automobilist is zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Oost-Westweg (N255) bij Wissenkerke. De auto raakte zwaar beschadigd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 12.35 uur. Door een stuurcorrectie kwam de bestuurder van de personenauto in een sloot terecht. Hierbij raakte de auto zwaar beschadigd. Het slachtoffer raakte gewond. De politie, ambulancedienst en brandweer van Kamperland kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft samen met enkele brandweermannen het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (18-4-2023 om 08:14)
Er zijn hier wel een berg helderziende hier...
Ed (17-4-2023 om 22:43)
@Zeeuw: Lijkt me sterk. Ik zie nooit een hert midden op de dag en een eend lijkt me ook erg sterk. Valt niet helemaal uit te sluiten natuurlijk maar de kans dat deze persoon met andere dingen bezig was zou ik ook niet uitsluiten.
Arnold (17-4-2023 om 19:20)
@Arthur Ik denk dat jij op jouw scherm meer foto's te zien krijgt als ik, want ik zie maar één foto met remsporen en op volgens deze foto is de auto even over de middellijn geweest en is daarna (mogelijk na wilde stuurcorrectie) linea recta van de weg gereden. Het spoor is van vóór dat ie van de weg ging en niet erna. Maar ja, nogmaals, jij hebt waarschijnlijk andere foto's gezien als ik. :-)
Arthur (17-4-2023 om 10:46)
Als je de foto's bekijkt zie je een lang remspoor nadat de auto eerst naast het asfalt is geweest. Gewoon een gevalletje telefoonscherm bekijken. Als je plotseling onwel wordt dan kan je niet meer reageren. Dat goedpraten van brokkenpiloten doe ik niet aan mee.
Rick (16-4-2023 om 23:44)
Jaap: er worden tegenwoordig wel heel veel bestuurders onwel.......
Jaap (16-4-2023 om 20:11)
Oke dus jij zat er bij Arthur beetje domme reactie dit die bestuurder kan ook onwel geworden zijn
Cookie-instellingen beheren