Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Vijf auto's beschadigd bij ongeval Meridiaan Hulst

Toegevoegd: 10-05-2023, 17.32 uur
Foto 4 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (10-5-2023 om 20:15)
Natasja, als chauffeur dien je altijd te anticiperen. Er staan haaientanden, wat is het probleem. Dat tegenwoordig iedereen maar een rijbewijs krijgt (zie ook de slechtste chauffeur van Nederland), is wel duidelijk. Er moet veel strenger gekeken worden of iemand al dan niet een rijbewijs kan of mag krijgen!
Eddy van Acker (10-5-2023 om 18:49)
En het uitzicht is er niet op verbeterd met die bouwketen op die hoek
Patrick (10-5-2023 om 18:32)
Het ziet er naar uit dat de BMW een dringende onderhoudsbeurt nodig had.!!
Joop (10-5-2023 om 18:18)
Natasja, Hoezo zou de gemeenschap moeten betalen voor domheid van veel bestuurders. Je moet wel behoorlijk belabbert rijden, stom dronken of zwaar verdoofd zijn wil je een ongeluk verroorzaken op dit kruispunt. Ik reed er jaren lang elke dag. Echt druk is het er nooit. Je moet opletten maar dat is de afgelopen jaren sowieso zeer veel verminderd. Eerlijkshalve moet ik wel toegeven dat de bouwketen op de hoek bijzonder dom zijn geplaatst. Hier heeft de gemeente die er nagenoeg naast zit echt zijn werk als slaapend orgaan wederom laten schitteren. Mvg.
Natasja van Dorsselaer (10-5-2023 om 17:39)
GEMEENTE HULST, DE MAAT IS VOL !!!!!! WANNEER KOMT HIER EEN ROTONDE ?????? HET ZOVEELSTE ONGEVAL, MOETEN ER DODEN VALLEN ???????
Cookie-instellingen beheren