Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Dronken automobiliste moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 12-05-2023, 14.19 uur
Dronken automobiliste moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdag het rijbewijs ingenomen van een automobiliste die onder invloed bleek te rijden nadat eerder was gemeld dat zij asociaal rijgedrag zou hebben vertoond op de A58 tussen Middelburg en Goes.


Een andere weggebruiker tipte de politie over de automobiliste. Het voertuig zou ontzettend hard hebben gereden en bovendien nogal slingerend hebben gereden, zo meldt de politie. De melder wist het kenteken van de auto door te geven zodat de politie deze op kon wachten in de buurt van de woning van de eigenaar.

Toen de bestuurster enige tijd later arriveerde, bleek zij te veel alcohol op te hebben. "Op het bureau bleek dat het alcoholgehalte in haar adem dusdanig hoog was dat haar rijbewijs is ingevorderd", aldus de politie. Het ademonderzoek gaf een resultaat van 595 Ug/l.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren