Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Meerdere brandweerinzetten in Sluis

Toegevoegd: 12-05-2023, 18.52 uur
Aan het Blauwe Torenpad stond een kalf in het water.
Aan het Blauwe Torenpad stond een kalf in het water.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De brandweerlieden van Sluis zijn vrijdag meerdere keren ingezet om hulp te verlenen. Zo stond er onder andere in Sluis een dier in een sloot.


De brandweerlieden werden omstreeks 13.15 uur opgeroepen voor een dier dat te water zou zijn geraakt aan het Blauwe Torenpad in Sluis. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat er een kalf in het water tegen de rand aan stond.

Ongeveer anderhalf uur later werden deze brandweerlieden opnieuw opgeroepen. Ditmaal voor een melding van een mogelijke brand aan de Sint Annastraat in Sluis. Ter plaatse heeft de brandweer een controle uitgevoerd. Het is niet bekend of er iets is aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren