Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop N61 IJzendijke, inzittenden gevlucht

Toegevoegd: 14-05-2023, 09.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – Bij een eenzijdig ongeval op de N61 bij IJzendijke is zondagmorgen een personenauto over de kop geslagen. De drie inzittenden zijn gevlucht, aldus de politie.


De politie werd omstreeks 07.35 uur opgeroepen voor een ongeval op de Middenweg (N61) ter hoogte van IJzendijke. Ter plekke bleek dat er een personenauto tegen een vangrail was beland en ondersteboven tot stilstand was gekomen. De inzittenden bleken al gevlucht te zijn.

De politie wist elders het drietal personen staande te houden. Zij zijn vervolgens naar het politiebureau overgebracht om een verklaring af te leggen. De auto is door bergingsbedrijf VaRaMo op vier wielen gezet en geborgen nadat de politie het voertuig had doorzocht.

Agenten reden tijdens het incident het dienstvoertuig vast in een berm. De berger heeft hen losgetrokken. Rijkswaterstaat laat weten dat de vangrail in de loop van de dag zal worden hersteld. Dit kan voor enige stremming zorgen.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (14-5-2023 om 12:16)
@Vlissinger : Ten eerste : Kijk naar je eigen stad, daar gebeurd meer dan waar dan ook. Ten tweede : Als ze gepakt worden dan was dit geen gratis kermisattractie
Michel (14-5-2023 om 11:06)
Als je niets op je stok heb, vlucht je niet.
Vlissinger (14-5-2023 om 09:59)
Het was een heerlijk nachtje uitgaan met z'n drieen. Dan maakt zo'n koprol onder invloed het natuurlijk af. Gratis kermisattractie, alleen jammer dat je niet sober was, dan had je niet hoeven te lopen. Zijn er nog wat ballonetjes gevonden? Lachen man!:-)
Cookie-instellingen beheren