Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duinbrand Zuiderhoofdweg Westkapelle

Toegevoegd: 21-05-2023, 11.49 uur
Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.
Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.
© Foto: Brandweer Westkapelle
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In Westkapelle heeft in de nacht van zaterdag op zondag een duinbrand gewoed. Hoe het vuur is ontstaan, is niet bekend. De brandweer heeft de brand geblust.


De brandweer van Westkapelle werd kort na 01.00 uur met spoed opgeroepen om de brand, die woedde nabij het KNRM-station aan de Zuiderhoofdweg, te blussen. Al snel werd ook de waterwagen van de brandweerpost Serooskerke (W) met spoed ter plekke gestuurd.

Eénmaal aangekomen bij het brandadres constateerden de brandweerlieden uit Westkapelle dat de inhoud van hun eigen bluswatertank voldoende was om de brand te kunnen bestrijden. De inzet van de waterwagen bleek dus niet nodig te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (21-5-2023 om 12:35)
De zoveelste brand de laatste jaren op Waschappel en men blijft elke keer volhouden dat de oorzaak van de brand niet bekend is.
Cookie-instellingen beheren