Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ongeval tussen twee voertuigen 's-Gravenpolder, geen gewonden

Toegevoegd: 29-05-2023, 20.01 uur
Beide voertuigen raakten door het ongeval beschadigd.
Beide voertuigen raakten door het ongeval beschadigd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

'S-GRAVENPOLDER - Aan de Goesestraatweg (N669) in 's-Gravenpolder heeft op maandag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Eén persoon ging met de politie mee. 


Rond 17.30 uur werd er melding gemaakt van het ongeval op de Goesestraatweg (N669) in 's-Gravenpolder. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Door onbekende oorzaak raakte de Renault Twingo het andere voertuig aan de achterzijde. De gele Fiat raakte hierbij beschadigd. Het voorwiel van de Renault raakte door de klap ontzet. 

De ter plaatse gekomen politie heeft samen met medewerkers van de Provincie Zeeland de ongevalslocatie veilig gesteld. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de weg enige tijd voor het verkeer afgesloten. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie heeft bij één van de bestuurders een drugstest afgenomen.  Deze bestuurder ging met de politie mee. "Hij is niet aangehouden", aldus de agenten. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om beide voertuigen af te slepen.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (30-5-2023 om 10:04)
@Smeerkees: Beide auto's zijn aan de linkerkant beschadigd. Dat lukt niet als je bumperkleeft. Ze moeten elkaar tegengekomen zijn.
Smeerkees (29-5-2023 om 22:29)
De welbekende bumperklever!
Cookie-instellingen beheren