Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing vijf auto's, één lichtgewonde Terneuzen

Toegevoegd: 03-06-2023, 15.34 uur
Zeker twee van de voertuigen moesten worden getakeld.
Zeker twee van de voertuigen moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen is zaterdagmiddag een kettingbotsing ontstaan tussen vijf personenauto's. Volgens de politie raakte bij de aanrijding één persoon lichtgewond.


De voertuigen reden richting de rotonde bij de Rooseveltlaan toen het rond 14.25 uur misging. Er werd een ambulanceteam opgeroepen om de betrokkenen te onderzoeken. Volgens een woordvoerder van de politie raakte één persoon lichtgewond. Het gaat om een vrouw die één van de auto's bestuurde.

Zeker twee van de betrokken voertuigen moesten worden getakeld. Hiervoor werden bergers van Kuzee en Quality Assistance Group ingeschakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (4-6-2023 om 06:28)
Er wordt daar ook absurd hard gereden. Iedereen wil nog even voor de versmalling 50 km nog even voor dringen om daarna zijn weg met 80 km te vervolgen
Cookie-instellingen beheren