Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 136 km

Fietsster (53) gewond bij botsing met auto Terneuzen

Toegevoegd: 09-06-2023, 12.25 uur
Fietsster (53) gewond bij botsing met auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding in Terneuzen is vrijdagochtend een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer kwam in botsing met een automobilist.


De 56-jarige Terneuzense automobilist stak volgens de politie rond 07.55 uur de kruising van de Verlengde van Steenbergenlaan en de Axelsestraat over. Hij zag hierbij de fietsster over het hoofd. De 53-jarige vrouw kwam van rechts maar kreeg geen voorrang en een botsing was het gevolg.

Volgens de politie is de vrouw, afkomstig uit Terneuzen, gewond geraakt maar het is niet bekend of ze ook in het ziekenhuis behandeld moest worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bianca (9-6-2023 om 16:26)
er zijn weinig automobilisten die voorang geven op de axelsestraat ik zelf ben ook aan gereden en meerdere ook, door niet voorang te geven als je die wel moet krijgen op het fietspad en ze rijden daar ook veel te hard ,en er wordt niks aangedaan jammer heel erg jammer en ik heb niet eens een ebike.
Cookie-instellingen beheren