Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 483 km

Automobiliste ramt geparkeerde auto in Yerseke

Toegevoegd: 11-06-2023, 06.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – Op de Damstraat in Yerseke zijn zondagmorgen twee personenauto’s beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeval. Een vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw ramde omstreeks 05.05 uur door onbekende oorzaak een geparkeerde auto. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat de bestuurster met haar voertuig de achterzijde van het geparkeerde voertuig had geraakt en door de klap overdwars op de weg was komen te staan.

De vrouw is door het ambulancepersoneel ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. De beschadigde auto’s zijn geborgen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (13-6-2023 om 17:37)
"De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren". Kan niet rijden en ook niet lezen en schrijven. Wel een rijbewijs, vreemd.
Lentezon (12-6-2023 om 01:44)
Niespartij?? Lijkt me dat je bedoel racepartij!! Zo'n BMW weegt ruim 2000kg, die krijg je normaal gesproken niet makkelijk van z'n plek met naar ik meen een Opel Astra.. Dit is echt niet zachtjes gegaan, daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben!! Kan je nagaan als er geen auto maar een persoon geraakt was...
Qant Hyx (11-6-2023 om 18:59)
Kan bijna niet anders inderdaad… Of misschien toch: een niesbui? Hedendaags weggedrag is inderdaad om te huilen, maar niet altijd perse de directe oorzaak.
AntiGSM (11-6-2023 om 16:15)
@Archaios; als je dagelijks gewoon om je heen kijkt hoeveel bestuurders er bezig zijn met telefoontjes....dan kan het bijna niet anders. Als je dit soort ongelukken nog normaal kan noemen dan weet ik het niet meer. Gewoon helder weer, niet glad enz enz.
Archaios (11-6-2023 om 13:20)
Altijd bijzonder dat reageerders er schijnbaar naast hebben gezeten.
AntiGSM (11-6-2023 om 11:13)
Hoe is het weer mogelijk....als hier geen drank, drugs of onwelwording in het spel is dan heb ik weer al een vermoeden....weer niet de oogjes op de weg.
Cookie-instellingen beheren