Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse man ernstig gewond bij eenzijdig ongeval Oudelande

Toegevoegd: 11-06-2023, 18.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUDELANDE – Een Poolse man is zondagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Iseweg bij Oudelande. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.35 uur. Door onbekende oorzaak kwam de bestuurder met zijn personenauto in botsing met een boom. Hij raakte door de klap bekneld. De politie, brandweer van Baarland en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Omdat er sprake was van ernstig letsel werd ook direct de Lifeliner 2 opgeroepen. Deze landde circa 20 minuten na de melding op een weiland naast het ongeval.

De brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijdt en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een korte medische check is het slachtoffer naar de traumahelikopter gebracht. De zwaargewonde man is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De politie heeft een kortdurend onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Daarna is de fors beschadigde auto afgesleept door bergingsbedrijf De Moor. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Iseweg afgesloten voor alle verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (12-6-2023 om 11:33)
Echt afgrijselijk te lezen hoe wij over mensen uit een buurland denken. Ik werkte veel met Polen, en 1 ding kan ik jullie verzekeren: zo denken ze niet over ons. Om van te kotsen deze reacties! Ik schaam me dat ik Nederlander ben!!
J (12-6-2023 om 09:58)
Oh R, want jij kent Paul, en hebt dit met hem besproken… Het is gewoon niet nodig zo een reactie te plaatsen. Wat ook de oorzaak is van dit ongeluk.
Janneke (12-6-2023 om 08:23)
Zonde van de boom, maar beter een boom geraakt dan een fietser.
Stephan (12-6-2023 om 08:02)
Een Poolse man, in het weekend, een eenzijdig ongeval. De oorzaak is op zich wel te bedenken, maar voordeel van de twijfel is het afwachten van het onderzoek.
R (12-6-2023 om 06:49)
Sarcasme lezen is voor velen toch lastig.@paul bedoeld als de bestuurder te hard reed en of andere dingen deed ipv besturen van een auto.hij blij is dat t een boom was en niet een van jou gezinsleden waar de auto op is geklapt.
J (11-6-2023 om 22:58)
Zonde van je reactie @paul
Cookie-instellingen beheren