Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse man ernstig gewond bij eenzijdig ongeval Oudelande

Toegevoegd: 11-06-2023, 18.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUDELANDE – Een Poolse man is zondagmiddag ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Iseweg bij Oudelande. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 16.35 uur. Door onbekende oorzaak kwam de bestuurder met zijn personenauto in botsing met een boom. Hij raakte door de klap bekneld. De politie, brandweer van Baarland en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Omdat er sprake was van ernstig letsel werd ook direct de Lifeliner 2 opgeroepen. Deze landde circa 20 minuten na de melding op een weiland naast het ongeval.

De brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijdt en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een korte medische check is het slachtoffer naar de traumahelikopter gebracht. De zwaargewonde man is naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De politie heeft een kortdurend onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Daarna is de fors beschadigde auto afgesleept door bergingsbedrijf De Moor. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Iseweg afgesloten voor alle verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (14-6-2023 om 16:52)
Inderdaad Paul. Een andere auto haalt hij in Polen en niet locaal hier.
Stephan (14-6-2023 om 07:19)
En ik heb jaren naast Polen gewoond die vanaf vrijdag tot en met zondag helemaal los gingen op alcohol, keiharde muziek, schreeuwen, totaal geen rekening houdend met hun omgeving. Het vertikte om een woord Nederlands of Engels te spreken. Het werkt twee kanten op en ja, dat geldt net zo goed voor Nederlanders. Het sociale niveau bepaalt grotendeels het gedrag. En hoewel ik nergens schrijf dat het een alcohol gevalletje is, is het wel denkbaar dat dat het is... of te hard rijden, of het gebruik van de mobiele telefoon. Of uitwijken voor een dier. Maar het zou mij niet verbazen als het alcohol was.
VdVonck (12-6-2023 om 19:51)
Zonde van de boom, onder invloed, men weet het hier wel weer te vertellen! Was de scooterrijder in Kattendijke dan ook onder invloed? Het was immers een stapnacht en het was een tiener. Of had er dan bij moeten staan dat het een Poolse tiener was. Dan is het minder erg? Stelletje hersenloze
R (12-6-2023 om 18:35)
Vergeten we allemaal dat HV er voor kiest om het te plaatsen? En vrije interpretatie.. Dat deed ik zojuist van jou mag t blijkbaar niet..
Ditjes en datjes (12-6-2023 om 17:06)
Niet normaal hoe sommigen hersenloos kunnen reageren. Hopelijk overkomt het JOU niet!!
Marian (12-6-2023 om 11:36)
@R: een klasse apart, uw uitleg! Hebben wij ook recht op "vrije interpretatie"?
Cookie-instellingen beheren