Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto over de kop, tweede ongeluk tijdens afhandeling

Toegevoegd: 13-06-2023, 10.51 uur
Bij het eerste ongeluk kwam een auto op z'n kop terecht.
Bij het eerste ongeluk kwam een auto op z'n kop terecht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Nadat gisteren op de Oost-Westweg (N255) bij Kortgene een auto over de kop was geslagen, is tijdens de afhandeling van het incident nog een ongeluk gebeurd. In beide gevallen bleef het bij materiële schade.


De hulpdiensten kregen rond 18.20 uur de melding dat tussen Kortgene en Wissenkerke een personenauto over de kop was geslagen en naast de weg op zijn kop tot stilstand was gekomen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar volgens de politie bleek ter plekke dat de bestuurder ongedeerd was gebleven.

Tijdens de afhandeling van het ongeluk gebeurde een tweede ongeluk. Volgens de politie ontstond een kop-staartbotsing doordat de bestuurster van de achterste auto was afgeleid door haar mobiele telefoon. Zij had hierdoor de remmende voertuigen voor haar niet gezien. "Ook nu gelukkig geen gewonden, maar wel de nodige schade. Zo zien we maar weer dat de telefoon echt niet thuishoort in het verkeer", zo zegt de politie naar aanleiding van de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (14-6-2023 om 11:29)
ergernis no 1 is het misbruik van mobile telefoons in het verkeer .no twee geen richting aan geven .beiden door alle weg gebruikers .leuk om te vragen om hoge boetes(terecht) maar dan zal de politie capaciteit toch eerst flink verhoogd moeten worden om dit te controleren .en dat is weg bezuinigd door opeen volgende regeringen .maar die gepakt worden mogen een torenhoge boete krijgen ,ook ter afschrikking voor anderen .want zeker met een auto ben je een potentiële moordenaar ,want dan let je niet op het verkeer
Paul (13-6-2023 om 17:27)
een debiel met een mobiel. Ik kom in het verkeer ouders tegen op een bakfiets met kinderen die het verkeer om hun heen helemaal niet zien omdat ze met hun smoel op die mobiel zitten te kijken. Hoe dom kan je zijn.
pieter (13-6-2023 om 15:07)
Wie zonder zonde is werpe de eerste steen ( nog nooit op je telefoon gekeken (stiekem)
Ineke (13-6-2023 om 14:09)
Auto en rijbewijs in shredder. Deze mensen moeten van de weg af. Zelf aangereden door zo,n sukkel
Jaap (13-6-2023 om 12:00)
Hopen dat de veroorzaakster van de kettingbotsing de hoogst mogelijke boete krijgt en wat mij betreft rijbewijs inleveren. Dit soort hardleerse sukkels heeft in het verkeer niets te zoeken. Het had voor de inzittenden van de auto’s voor haar nog slechter kunnen aflopen.
Loes (13-6-2023 om 11:52)
En dat voor een onbenullig berichtje, veel mensen houden ge2n afstand en rijden dan ook te hard en kijken niet voorzich
Cookie-instellingen beheren