Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietsster aangereden op rotonde bij Meliskerke

Toegevoegd: 13-06-2023, 18.12 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MELISKERKE - Op een rotonde van de dorspsstraat in Meliskerke werd op dinsdagmiddag een fietsster aangereden door een automobilist. De persoon werd door de politie thuisgebracht. 


Omstreeks 17.00 uur werd op de rotonde van de Dorpsstraat en de Burgemeester Huijsmanstraat bij Meliskerke de fietsster aangereden. De automobilist had haar over het hoofd gezien. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Evenals de politie die de ongevalslocatie heeft afgezet. De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

Na een korte behandeling bleek dat de fietsster niet mee hoefde naar het ziekenhuis waarna de politie haar naar huis heeft gebracht. Het verkeer werd door enkele omstanders over een enkele rijbaan geleid. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (14-6-2023 om 11:01)
Op zich is het inderdaad het beste als fietsers geen voorrang op rotondes hebben, bijv. op de rotonde bij Werendijke, tussen Meliskerke en Zoutelande. Wat je dan vaak ziet is dat auto’s de fietsers die staan te wachten voor de haaientanden, toch voorrang geven, vooral Duitsers hebben deze gewoonte met een verhoogd risico op kettingbotsingen. Ik heb al een paar keer gezien dat het nog net goed afliep.
peter (14-6-2023 om 06:06)
Stoppen met fietser in de voorrang op rotonde, probleem opgelost. Een fietser ziet de auto altijd, andersom niet blijkt maar weer.
jose (13-6-2023 om 23:51)
camiel@ Onzin, je moet als fietser ook gewoon uitkijken en er niet vanuit gaan dat je voorrang hebt. In Middelburg staan op de rotonde bij de Walcherseweg sinds kort bordjes met de tekst fietsers; voorrang neem je niet, die krijg je.
rotonde (13-6-2023 om 23:14)
Ik snap ook niet dat de fietsers bij de 1e rotonde voorrang krijgen bij de andere rotonde niet. Laat voortaan alle fietsers stoppen bij een rotonde
camiel (13-6-2023 om 20:20)
Ben daar ook al verschillende keren bijna onderuit gereden op de fiets. Ze gebruiken de fietser daar als snelheidsremmer. Het is onoverzichtelijk als ze vanuit Biggekerke komen, en vanuit Melis zelf zien ze je te laat vanwege de haag. Tijd dat het duidelijker wordt, of gewoon weer een kruising.
Cookie-instellingen beheren