Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ondersteboven op fietspad bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 14-06-2023, 23.37 uur
Door: Eugene Harthoorn

MIDDELBURG – Een auto is woensdagavond bij een ongeval op de Statenlaan in Middelburg over de kop geslagen. De bestuurder van het voertuig raakte lichtgewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 22.00 uur op de kruising met de Johan Lesagestraat. Door onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap belandde één van de betrokken voertuigen ondersteboven op het naastgelegen fietspad.

De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden hebben kort het voertuig gecontroleerd en zijn vervolgens retour gegaan naar de kazerne. De medewerkers van de ambulancedienst hebben een man onderzocht. Hij bleek enkel armletsel te hebben opgelopen.

De politie heeft in de omgeving diverse personen gehoord en camerabeelden bekeken en opgevraagd. Tijdens het ongeval was een gedeelte van de Statenlaan afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om in de berging te voorzien.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laïsa (15-6-2023 om 11:49)
Normaal rijden doen ze hier nooit! Statenlaan is 50 km en Spinhuisweg is zelfs 30 km. Zijn altijd zelfde personen wat zijn meerder figuren die aso rijden. Zelfs gesprek met de gemeente gehad maar meer dan zo nu en dan een bord zetten hoe hard je rijdt doen ze niet. Hier moeten ze eens controleren op snelheid de kassa gaat binnen lopen kan ik zeggen. @gerrit zelfde geachte.
Bewoner (15-6-2023 om 11:12)
@Garrit de auto op zijn kop is een Polo geen Golf Internet held !!!
Gerrit Snel (15-6-2023 om 10:04)
Goed plan om even camerabeelden uit te lezen! Dat zwarte Golfje lijkt wel erg op de halve gare die hier elke avond met 80 en veel lawaai voorbij komt scheuren waar 30 is toegestaan. Er zijn nog een stuk of tien andere halve gares die dat doen opgefokte Audi'tjes, Golfjes, Polo's, wat Japans spul). Aagezien handhaving maximumsnelheid in de stad voor Middelburg 'geen prioriteit' heeft, moeten we maar even wachten todat er iemdand wordt doogereden. Gaat niet lang meer duren.
Loes (15-6-2023 om 08:46)
Al liggen er nog hoge drempels ze vliegen nog om hun auto kapot te rijden.
CRB (15-6-2023 om 07:30)
ik weet de oorzaak niet maar ik weet wel dat er vaak HEEL hard gereden wordt. Gelukkig reed er niemand op het fietspad.
Cookie-instellingen beheren