Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 43 km

Fietser aangereden Stemerdinglaan Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-06-2023, 11.17 uur - Update: 22-06-2023, 15.21 uur
Door: Reinoud Hiemstra

OOST-SOUBURG - Op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg is donderdag een fietser aangereden door een automobilist. Het slachtoffer moest mee met de ambulance.


Omstreeks 10.15 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. De fietser was op de kruising van de Burgemeester Stemerdinglaan en het Oranjeplein aangereden door een automobilist. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Die heeft het slachtoffer nagekeken, waarna de man werd meegenomen naar het ziekenhuis. 

De eveneens ter plekke gekomen politieagenten hebben een verklaring afgenomen van de bestuurder waarna deze zijn weg kon vervolgen. De fiets werd nabij gestald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RB (23-6-2023 om 08:44)
@Poema. Ik hoop niet dat U deelneemt aan het verkeer want op een kruising heeft de een voorrang en de ander niet zo werkt dat nu eenmaal.
Zeeuwse Showride (23-6-2023 om 06:54)
@Poena, niis mis met die kruiding. Mooi overzichtelijk, in een 30km/h zone dus standaard verkeer van rechts voorrang geven. Voorrang krijgen van de ene en voorrang moeten verlenen aan de ander komt op miljoenen kruispunten in NL (en daarbuiten) voor
Poema (22-6-2023 om 18:37)
@ja-ja Vooroordelen!! Wie zegt dat de automobilist schuldig is? Het is een zeer vervelend kruispunt. Voorrang op de een maar weer moeten stoppen voor ander verkeer. Ook als je iemand aanrijdt zonder dat het je schuld is is dat een zeer traumatische ervaring. Eerst netjes afwachten wie er schuldig is voor je met je vinger wijst !
Ja-Ja (22-6-2023 om 11:57)
Foutje,bedankt. Fietser naar ziekenhuis. Automobilist rijd vrolijk verder.
Cookie-instellingen beheren