Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Middenweg Biervliet

Toegevoegd: 23-06-2023, 15.41 uur
Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt.
Bij het ongeval is één persoon gewond geraakt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BIERVLIET – Bij een ongeval op de Middenweg bij Biervliet is een persoon gewond geraakt. Een auto raakte fors beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.25 uur ter hoogte van de kruising met de Weststraat. Door een vermoedelijke voorrangsfout kwamen een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. Hierbij raakte één van de betrokkenen gewond.

Alerte omstanders schoten direct te hulp. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Na een controle door het ambulancepersoneel is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. De politie heeft de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (24-6-2023 om 08:07)
Nette w202, nieuwe vooruit erin en door.
Iknowbetter (23-6-2023 om 18:11)
Jp Het gras is de schuldige bij een voorrangsfout. Zit jij in de politiek misschien?
JP Sinack (23-6-2023 om 16:08)
Zo lang er nog niet het veel te lange gras gemaaid gaat worden langs die parallelwegen is het wachten op het volgende ongeluk...
Cookie-instellingen beheren