Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser lichtgewond na aanrijding met bestelbus in Middelburg

Toegevoegd: 27-06-2023, 08.42 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op een kruising aan de Segeerssingel in Middelburg is op dinsdagochtend een fietser lichtgewond geraakt. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 07.20 uur werd de persoon op de kruising van de Segeerssingel met de buitenruststraat door een bestelbus aangereden. Hierdoor kwam de man ten val. De toegesnelde ambulancedienst heeft het slachtoffer nagekeken op letsel. Na een korte behandeling in de ambulance kon deze weer terug vertrekken. De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De ter plekke gekomen politie heeft samen met de betrokkenen de schadeformulieren ingevuld. Omdat de hoofdwond toch weer ging bloeden, heeft één van de agenten de fietser nog een verband gegeven. De fiets zal later worden opgehaald en werd nabij gestald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bonnie (28-6-2023 om 10:04)
Heidi deze mensen zijn vele malen vaker de klos in het verkeer, ook vaak oude mensen. Daarom zijn regels nodig, de snelheid is een grote boosdoener. Als je op tijd afremt kun je altijd uitwijken, tenzij iemand je wil aanrijden maar hoe waarschijnlijk is dat? Uw buurman doet dan weinig af aan het verband tussen ebikers en ongelukken vaak met hoofdletsel nog.
Heidi (27-6-2023 om 19:56)
Beste Fred, De man op de fiets is mijn achterbuurten die gewoon keurig volgens de regels aan het verkeer deelnam. De man in de bestelbus zat fout en gaf dat ook gelijk toe dus misschien voortaan geen commentaar meer geven als je de feiten niet kent.
Fred (27-6-2023 om 10:44)
Helmplicht voor ebikes die veredelde snorfietsen zijn (vaak harder) of anders verzekeringspremies omhoog, en ophouden met "vals gevoel van veiligheid". Netjes rijden kunnen ze vaak toch niet uit zichzelf, blind door de bocht razend alsof ze profwielrenner zijn. Nee bestelbusjes zijn ook niet voorbeeldig maar als de zwakkere verkeersdeelnemer je gewoon netjes gedragen en anders maar voelen.
Cookie-instellingen beheren