Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikoper landt in veld bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 27-06-2023, 15.28 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WOLPHAARTSDIJK - Aan de Veerweg in Wolphaartsdijk heeft op dinsdagmiddag een medisch incident op een camping plaatsgevonden. De persoon werd met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in België gebracht.


Omstreeks 12.45 uur vond bij de camping aan de Veerweg een medisch incident plaats. Direct zijn meerdere hulpdiensten ter plekke gegaan. Onder andere een ambulance en een rapid responder van de ambulancedienst werden ter plaatse gestuurd. Ook de politie was aanwezig. Volgens omstanders had een persoon op de camping mogelijk een hartinfarct gehad.

Omdat er meer medische hulp nodig was, werd ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde met een traumahelikopter iets voor 14.00 uur in een veld aan de Muidenweg bij Wolphaartsdijk. De medewerkers van de ambulancedienst hebben samen met de ter plaatse gekomen verpleegkundige van het traumateam de patiënt in de ambulance gestabiliseerd waarna de persoon met de traumahelikopter naar een ziekenhuis bij Wilrijk in België werd gebracht. 

Vanwege het incident was de Muidenweg enige tijd afgesloten voor verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren