Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meerdere gewonden bij kopstaartbotsing Hoek

Toegevoegd: 27-06-2023, 19.43 uur
Door: Reinoud Hiemstra

HOEK - Op de Hoekseweg (N682) bij Hoek zijn op dinsdagmiddag drie voertuigen bij een kopstaartbotsing betrokken geraakt. Twee bestuurders werden naar het ziekenhuis gebracht. 


Omstreeks 17.30 uur kwam er melding binnen bij de meldkamer van het ongeval. Op de Hoekseweg (N682) ter hoogte van de kruising met de Knol waren meerdere voertuigen op elkaar geklapt. De ter plaatse gekomen medewerkers van de ambulancedienst hebben de betrokkenen nagekeken op letsel. Twee personen werden met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om alle drie de voertuigen te takelen. Vanwege het ongeval was de Hoekseweg (N682) enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (28-6-2023 om 09:14)
@onveilig, je kan beter vragen: wanneer gaan de automobilisten eens normaal rijden? de weg is niet onveilig, maar wordt door de automobilisten onveilig gemaakt.
Onveilig (27-6-2023 om 23:44)
Hoeveel doden en/of gewonden moeten hier nog vallen voordat de situatie veiliger word gemaakt?
Cookie-instellingen beheren