Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon aangereden op voetgangersoversteekplaats Vlissingen

Toegevoegd: 29-06-2023, 13.16 uur
De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een persoon is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze betrokken was geweest bij een ongeval op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 12.25 uur. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat ter hoogte van het gemeentehuis van Vlissingen een persoon was aangereden op de voetgangersoversteekplaats.

De persoon is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de auto van de tegenpartij op een nabijgelegen parkeergelegenheid geparkeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KF van Hoorn (30-6-2023 om 20:32)
Op Zebrapaden ben je overstekend wild en moet je soms rennen naar de dichtstbijzijnde vluchtheuvel om daarvandaan nogmaals je leven te wagen. Oversteekplaats ter hoogte van de Aldi is ook zo een uitdaging iedere dag opnieuw. Simpele oplossing maak van ieder zebrapad een verkeersdrempel, dan remt de automobilist af of verliest zijn uitlaat. Probleem opgelost.
Willem (30-6-2023 om 13:05)
Mijn ex-zwager reed iemand dood, niet ver van daar, wegens kennissen bij de reclassering kwam het niet tot een gepaste veroordeling, kortom de voetganger was de klos. Pas op als je oversteekt, je bent de zwakke speler.
Bewoner (29-6-2023 om 20:12)
zebrapad is niet goed zichtbaar vanaf de rij richting Even als het bord ! Rare situatie daar gemeente is op de hoogte maar ja... geen geld ! Moet eerst dode vallen
vanpuffelen (29-6-2023 om 16:39)
De politie heeft de auto van de tegenpartij op een nabijgelegen parkeergelegenheid geparkeerd. ????????
Laïsa (29-6-2023 om 16:35)
Automobilisten denken dat ze voorrang hebben ofzo? Die dingen liggen er niet voor niets. Ten alle tijden heeft een voetganger voor bij een zebrapad. Al maakt hij nog maar aanstalte heeft die voorrang. Automobilist is hoe dan ook fout.
Ad Jonkers (29-6-2023 om 14:08)
Haastige spoed........
Cookie-instellingen beheren