Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 221 km

Middelbrand restaurant Zuidstraat Westkapelle

Toegevoegd: 21-05-2007, 10.17 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - In het Chinees restaurant Noordzeegalm aan de Zuidstraat in Westkapelle heeft zondagavond een binnenbrand gewoed.

Rond 18.30 uur waren kinderen met vuur aan het spelen in het pand. Hierdoor ontstond brand in een kist met kleren. Direct werd de brandweer gebeld. Omdat de kinderen volgens de melder nog binnen waren, werd opgeschaald naar middelbrand.

Zodoende gingen de blusvoertuigen van Zoutelande en Westkapelle met spoed ter plaatse. Ook ging uit voorzorg een ambulance uit Middelburg met spoed richting het brandadres. Ter plaatse bleek dat het vuur al uit was. Wel was er nog de nodige rookontwikkeling. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Het personeel van de ambulance heeft nog wel enkele personen gecontroleerd die rook hadden ingeademd. Niemand van hen hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De hulpverleners konden na ongeveer drie kwartier weer inrukken.

Een schadebedrag is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren