Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeval Deltaweg Goes: vier gewonden

Toegevoegd: 08-07-2023, 19.09 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Deltaweg (A256) is zaterdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd. Hierbij zijn vier personen gewond geraakt. Drie van hen liepen ernstig letsel op.


Op het punt waar de weg overgaat in de N256 en kruist met de Nieuwe Rijksweg (N664) en de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk ging het rond 17.45 uur mis. Twee voertuigen kwamen hier met elkaar in botsing. Vervolgens is één van de voertuigen tegen een lichtmast geklapt. Verschillende hulpdiensten spoedden zich ter plekke.

Bij het ongeval zijn meerdere personen gewond geraakt. Drie personen liepen ernstig letsel op. Alle slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, deze landde bij Rilland voor een rendez-vous. Volgens de politie gebeurde het ongeluk doordat één van de betrokkenen door rood reed.

Vanwege de aanrijding is de kruising ter plekke nog afgesloten. Beide voertuigen zullen afgesleept worden.

Zie ook:

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (10-7-2023 om 10:13)
Je moet altijd uit je doppen kijken,er kan ook een brandweer of ziekenwagen door komen.
Sjaak (9-7-2023 om 18:59)
Het zal weer eens geen uitzendbureau auto zijn ze rijden daar vaak door.rood ri Zierikzee. Kruising staat vaak vol met autos
Ad (9-7-2023 om 17:29)
Zijn toch wel camera beelden, ivm getuigen gezocht?
P. (9-7-2023 om 15:53)
Bij die stoplichten gaat wel meer hoe het niet hoort. Autoos die vol door rood rijden. Zonder af te remmen. Vorige week 1 die vanuit Goes vol gas over de afslag naar Zierikzee rechtdoor naar s Heer Hendrikskinderen rijd. Maakte een zwieper en reed vol door. Hoop getoeter, gelukkig ging dit goed.
janiek (8-7-2023 om 21:57)
Niet alleen oponthoud. Maar er liggen er ook vier gewond in ziekenhuis. Sterkte allemaal
Stef (8-7-2023 om 21:17)
Toevallig...??? Rond 15:45 reed daar ook een auto door rood.
Cookie-instellingen beheren