Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Getuigen gezocht van ongeval A256 Goes

Toegevoegd: 09-07-2023, 15.14 uur
De politie zoekt getuigen van het ongeval.
De politie zoekt getuigen van het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig ongeval op de A256 bij Goes. Hierbij raakten vier personen gewond.


De politie is in het kader van een onderzoek op zoek naar getuigen van het ongeval dat zaterdagavond plaatsvond op de kruising van de A256, N256, de 's-Heer hendrikskinderendijk en de Nieuwe Rijksweg. Bij het ongeval kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing.

Door de klap raakten drie mensen ernstig gewond. Er werd een traumahelikopter ingezet. De politie had de kruising voor enige tijd volledig afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PieterS (10-7-2023 om 19:59)
Rood licht negeren is heel "normaal" tegenwoordig. Ook ik rijd dagelijks vanuit Goes naar Zierikzee en zie dit huftergedrag ook zeer regelmatig. Verderop bij de verkeerslichten bij Colijnsplaat is het nog veel erger : daar zie ik voorgangers bijna dagelijks door rood jakkeren en een tijdje terug werd ik met een voorganger die wel stopte zelfs over de uitvoegstrook richting Colijnsplaat ingehaald en hij knalde rechtdoor naar de brug. Onbegrijpelijk dat hier ook geen roodlichtcamera geplaatst wordt...dit is wachten tot het goed misgaat !
aleida (10-7-2023 om 14:06)
Wat een klap en wat een lichamelijke schade blijft daar weer van over............
wallie (10-7-2023 om 11:08)
Zelf inderdaad die door-rood-rijders vanuit Goes ook al meerdere malen gezien. Misschien daar ook maar eens flitsers neerzetten en niet alleen op de doorgaande weg.
Lentezon (10-7-2023 om 00:23)
Dat heeft niets met afstellen van de verkeerslichten te maken, het is hufterigheid(dit is een zeer breed scala aan verkeersovertredingen die je vandaag de dag helaas overal tegenkomt, het lijkt wel of de meeste bestuurders niet fatsoenlijk kunnen rijden) van de door roodrijders..
Hanneke (9-7-2023 om 16:32)
Het verbaast me dat daar niet vaker ongelukken gebeuren. Ik sta regelmatig voor de verkeerslichten om van de a256 vanaf de A58 dus richting Zierikzee te gaan. Als de verkeerslichten op groen springen rijden er nog steeds mensen op de kruising vanuit richting Goes. Die moeten dus door rood zijn gereden, dat kan niet anders. Drie tot vier keer in de week valt me dat op. Mensen proberen gewoon nog snel door te rijden. Die verkeerslichten moeten anders worden afgesteld om degene die groen hebben te beschermen tegen de doorrijder.
Cookie-instellingen beheren