Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Blaffende honden bijten niet in Middelburg

Toegevoegd: 24-05-2007, 01.42 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag samen met de dierenambulance en de brandweer twee honden uit een woning in Middelburg gehaald.

Omwonenden meldden rond 00.25 uur dat er aanhoudend geblaf kwam vanuit het pand aan de Buitenhovelaan in Dauwendaele. Daarop ging een surveillance van de Middelburgse politie ter plaatse. Die constateerde dat er niemand thuis was.

Omdat het geblaf aanhield werd in overleg met de officier van dienst van de politie besloten de woning binnen te gaan via een openstaand raam. De Stads-gewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg rukte vanaf de post Stromen-weg uit met een redvoertuig om een ladder ter plaatse te brengen.

Inmiddels was ook de dierenambulance onderweg. Nadat een agent via de trap de woning binnen was gegaan, konden de beide dieren worden overgedragen aan de medewerker van de dierenambulance.

Het is nog niet duidelijk wanneer de eigenaresse de dieren weer terugkrijgt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren