Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trekker in sloot bij Lamswaarde

Toegevoegd: 22-07-2023, 15.49 uur
Trekker in sloot bij Lamswaarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

LAMSWAARDE – Bij een ongeval in het buitengebied van Lamswaarde is zaterdagmiddag een landbouwvoertuig in een sloot gereden. Inzet van hulpdiensten was niet nodig.


De alarmcentrale kreeg omstreeks 14.40 uur de melding binnen van een ongeval op de Roversbergsestraat in Lamswaarde. Al vrij snel werd ook de brandweer opgeroepen omdat er een voertuig in het water was belandt. Ter plaatse meldde de chauffeur van de trekker dat er niemand meer in het voertuig aanwezig was. De brandweer werd niet ingezet.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt bij het ongeval. De betrokkenen hebben zelf voorzien in de berging van het landbouwvoertuig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (23-7-2023 om 20:33)
Ben benieuwd hoe oud de bestuurder is. Je ziet heel veel bestuurders van tractoren bezig met de telefoon, terwijl ze zo'n 50km/u rijden. Het schijnt normaal te zijn. Niet echt veilig.
Cookie-instellingen beheren