Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier arrestaties na melding schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 29-07-2023, 09.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in totaal vier personen aangehouden naar aanleiding van de melding dat vanochtend vroeg in Middelburg schoten zouden zijn gelost. Het onderzoek is nog in volle gang.


Politieagenten en ambulancemedewerkers gingen rond 05.50 uur met spoed naar het Parelplein nadat was gemeld dat daar was geschoten. Ter plekke werd geen gewonde aangetroffen. Ook later werd geen melding gemaakt van slachtoffers. De politie stelde een nader onderzoek in, zowel in de omgeving van het Parelplein bij het NS-station als bij de Roozenburglaan. Bij het Parelplein werd een deel van de straat enige tijd afgezet met linten.

Inmiddels is duidelijk dat de politie in totaal vier verdachten heeft ingerekend. Het gaat om een 27-jarige man uit Vlissingen, een 28-jarige Middelburger, een 46-jarige inwoner van Dordrecht en een 49-jarige man uit de Groningse plaats Bad Nieuwschans. Volgens de politie zitten de vier personen nog vast en wordt nog uitgezocht wat er precies is gebeurd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (31-7-2023 om 19:57)
Dat zou kunnen en nog wat andere incidenten, ach het is en blijft best een fijn klimaat wat in Dauwendaele hangt je moet er maar net van houden, maar wat meer zorg en handhaving zou ook handig zijn vanuit bijvoorbeeld de gemeente.
Bewoner dauwendaele (30-7-2023 om 13:33)
In de afgelopen week al 3x gehad dat ik schoten hoorde ..
WTF (29-7-2023 om 12:20)
hopelijk komen ze snel erachter wat die vier paupers van plan waren het zal sowieso niet over normale zaken zijn gegaan zie tijdstip dan liggen de meeste mensen nog op een oor nm bizar dit...
Cookie-instellingen beheren