Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z’n kop naast N57 Neeltje Jans

Toegevoegd: 29-07-2023, 17.24 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Een personenauto is zaterdagmiddag op zijn kop naast de N57 op Neeltje Jans beland. Er ontstond uitsluitend materiële schade, niemand raakte gewond.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 15.40 uur ter hoogte van viaduct Poolvoet over de Dijkgraaf A.M. Gelukweg. Direct na de melding werden de politie en een ambulanceteam met spoed ter plaatse gestuurd. Voor zover bekend raakte er echter niemand gewond.

Bergingsbedrijf Quality Assistance Group is ingeschakeld om de auto te takelen. Vanwege de hulpverlening was ter plekke tijdelijk één rijstrook van de N57 afgesloten. De politie leidde het overige verkeer tijdelijk over de overgebleven rijstrook. Tegen 17.00 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren