Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Daadwerkelijk geschoten bij schietincident Parelplein Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2023, 15.58 uur
Uit onderzoek van de recherche is gebleken dat er daadwerkelijk is geschoten.
Uit onderzoek van de recherche is gebleken dat er daadwerkelijk is geschoten.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Uit het politieonderzoek is gebleken dat er afgelopen zaterdag daadwerkelijk is geschoten in Middelburg. De politie zet het onderzoek voort.


De politie kreeg afgelopen zaterdagmorgen omstreeks 06.25 uur de melding binnen van een mogelijk schietincident op het Parelplein. De politie arresteerde verdachten. De politie laat weten dat er nog twee verdachten vast zitten.

Uit het politieonderzoek is inmiddels gebleken dat er daadwerkelijk geschoten is. Het vuurwapen is echter nog niet aangetroffen. Het lijkt te gaan om een conflict tussen een groep mannen. Bij het geweldsincident is niemand gewond geraakt. 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (2-8-2023 om 21:17)
Beste Roos, meneer de burgmeester is een personage uit de TV-serie Samson en Gert en de burgemeester van Middelburg zwijgt wel eens vaker over bepaalde zaken. Het zou wel eens meer aandacht mogen krijgen vanuit de gemeente en dan bedoel ik een positieve oplossing.
Roos (2-8-2023 om 10:57)
Wat ik niet zo snap is dat zo en persoon terug mag komen in dauwedale heeft in het verleden geschoten nou lekker uit vrij lopen hierzo en nu weer iets flikken is het wel veilig hier zo meneer de burgmeester
Patricia (31-7-2023 om 23:47)
Als je de straffen eens op rottigheid/geweld/beroving etc. Eens zwaarder maakt bijvoorbeeld ergens een kanaal graven een land om spitten en zo heb ik nog wel een paar ideeën denken ze misschien wel 2 keer na. Maar met de huidige insteek en kwakzalverij wordt het alleen maar erger.
nina (31-7-2023 om 22:42)
Oudste dader schoot een jaar of 10 terug ook al iemand neer in Dauwendaelen, die kon het maar ternauwernood navertellen. Misschien tijd om deze vent TBS te geven en nooit meer vrij te laten
Buurtbewoner (31-7-2023 om 19:38)
Er zou ook meer gehandhaafd moeten worden in onze toch wel leuke buurt waar het best knus wonen is op zich en niet geklaagd mag worden en omdat vanwege conflicten toch al bij diverse mensen camera's op zijn gehangen in de tuinen en voorgevels kunnen er misschien een paar op straat en het station (fietsendiefstal en vandalisme) bij als preventieve handhaving.
Michelle (31-7-2023 om 19:37)
Tsja, Parelplein he!
Cookie-instellingen beheren