Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Worsteling met gecrashte dronken automobilist

Toegevoegd: 03-08-2023, 22.09 uur
De verdachte werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg. De verdachte werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg.
De verdachte werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben donderdagavond een man aangehouden die onder invloed van alcohol met zijn auto van de weg was geraakt. Met de bestuurder ontstond een worsteling.


De automobilist was in een bosschage beland. De politie constateerde dat de persoon zwaar onder invloed van alcohol was. Omdat deze er vandoor wilde gaan, besloot de politie de bestuurder handboeien om te doen. Vervolgens ontstond een worsteling waarbij zowel de agent als de automobilist ten val kwamen. Hierop werd assistentie ingeroepen.

De verdachte werd overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Hier weigerde de bestuurder alle medewerking waarop zijn rijbewijs direct is ingevorderd, zo meldt de politie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Mike (4-8-2023 om 18:14)
Armand verteld zijn verhaal wat hij heeft mee gemakt, het is duidelijk te begrijpen. Punten en een ,,, doet er niet heel veel toe. Mijn grammatica is ook niet de beste. Maar buitenom dat feit, als Armand geholpen heeft, kudo's!! Held! En @Mike, jouw zin / kort verhaal is ook niet echt NL waardig.. @ Armand, je bent een held als je geholpen hebt!
Mike (4-8-2023 om 15:42)
@Armand... Wat een enorm lang zin maakt u punt
Ad Jonkers (4-8-2023 om 15:28)
@Miranda "Triest voor de man"....................... Sorry, maar voor deze persoon kan ik geen enkele sympathie of medelijden voelen.
Emergo (4-8-2023 om 13:57)
@Vlissinger Knap dat u iemand niet kent maar wel diagnosticeert als narcist , niet de eerste keer overigens.Misschien aan degenen overlaten die daar meer verstand van hebben.
Jo de Koeck (4-8-2023 om 12:56)
De Nederlandse alcohol viel zeker zwaar? Onmogelijk maken om nog een voertuig te bezitten of besturen. Langere tijd opsluiten en financieel zwaar treffen, dan zal het lachen hem wel vergaan. Maar ja, de wetten zijn nog steeds een lachertje net als de advocaten.
Armand koster (4-8-2023 om 12:29)
Heb nog moeten helpen met z'n arm onder z'n lijf te halen was zo zat als een balletje politie te moter was op dat moment alleen bezig hij had em net op de grond toen ik er aan kwam maar kreeg z'n handboeien niet aan zo spartel die zuiplap stonk behoorlijk naar sterke drank
Cookie-instellingen beheren