Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Zowel verdachte als slachtoffer steekpartij minderjarig

Toegevoegd: 05-08-2023, 16.54 uur
De politie doet nog nader onderzoek.
De politie doet nog nader onderzoek.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

HULST - Zowel de vermoedelijke dader als het slachtoffer van het steekincident dat zaterdagmiddag plaatsvond in Hulst zijn minderjarig. Volgens de politie gaat het om een jongen van 14 en een meisje van 16.


Het steekincident werd rond 15.25 uur gemeld vanaf de Tolweg bij Absdale. Het slachtoffer is het 16-jarig meisje. Voor haar werd een ambulanceteam opgeroepen. De politie meldt dat het slachtoffer zich onder doktersbehandeling heeft laten stellen.

De verdachte sloeg na de steekpartij op de vlucht, het steekvoorwerp achterlatend. Rond 16.00 uur meldde de politie dat toen een 14-jarige jongen als verdachte was aangehouden. De politie doet nog nader onderzoek naar de aanleiding van het incident. Voor enkele (jonge) getuigen is slachtofferhulp ingeroepen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (8-8-2023 om 10:27)
@Hans Quist, ja ja, en daar deelden ze messen uit. Net gelezen dat de dader is vrijgelaten, hoe is het mogelijk.
Hans Quist (8-8-2023 om 07:48)
Het was een kinderfeestje waar beiden aanwezig waren...
Tuinman (7-8-2023 om 22:39)
Jac, opvoeding is de primaire plicht van de ouders. Om ze normen en waarden bij te brengen. Niet om zich zwaar ascociaal te gaan gedragen. De maatschappij en overheid voeden niet op maar corrigeren indien nodig. Helaas is dat vaker en vaker nodig.
Jac (7-8-2023 om 12:11)
Opvoeding is niet alleen een taak van ouders en familie maar ook van de maatschappij en overheid en het beleid welke ze voeren.
Pvm (7-8-2023 om 07:56)
@CvH als je je kinderen fatsoenlijk opvoed dan worden ze niet gewelddadig van het spelen van games. Dat onderzoek is echt klink klare onzin, ik speel al meer dan 20 jaar games en vrienden van mij ook en wij gaan ook geen mensen neersteken.
Tuinman (6-8-2023 om 23:10)
Ouders stevig aanpakken. Dat joch een strafblad geven, hoe is het mogelijk, zo'n snotaap. Laten we hopen, dat justitie nu eens beseft dat er hard opgetreden moet worden.
Cookie-instellingen beheren