Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Broodje zorgt voor rookontwikkeling in huis Axel

Toegevoegd: 08-08-2023, 16.34 uur
De boosdoener: een aangebrand broodje.
De boosdoener: een aangebrand broodje.
© Foto: Brandweer Axel
Door: Roland de Jong

AXEL - In een woning aan de Vincent van Goghstraat in Axel is dinsdag aan het begin van de middag rookontwikkeling ontstaan. De brandweer rukte met spoed uit.


Nadat de melding rond 13.00 uur was binnengekomen, ging naast de brandweer ook de politie ter plekke. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar of er daadwerkelijk iemand behandeld moest worden, is niet bekend.

Volgens de brandweer van Axel bleek ter plekke dat in een oven een broodje was aangebrand. Nadat de woning was geventileerd, konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (9-8-2023 om 11:39)
Hadden de bewoners dat niet zelf kunnen oplossen? Gewoon het aangebrande broodje uit de oven halen en naar buiten brengen?
Cookie-instellingen beheren