Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motor in brand in duingebied Breskens

Toegevoegd: 10-08-2023, 19.26 uur
De brand werd bestreden met een straal hogedruk.
De brand werd bestreden met een straal hogedruk.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – De brandweerlieden van Breskens hebben vanmiddag een brandende motor geblust in de duinen van Breskens.


De brandweerlieden werden omstreeks 17.30 uur opgeroepen voor een melding van een voertuigbrand aan de Nieuwesluisweg. De brand zou woeden ter hoogte van Loods10.

Ter plekke bleek dat er een motor in brand stond. De brandweer heeft de brandende motor geblust met een straal hogedruk. Het voertuig is geborgen door bergingsbedrijf VaRaMo.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (11-8-2023 om 08:57)
Henk, kan wel van medewerker van loods 10 zijn toch.?? Lekker sociale opmerking, maar ja zoals je zelf zegt "wie trekt zich nog wat aan van regels tegenwoordig""
Marja (11-8-2023 om 07:14)
Nou, nou, dat is kort door de bocht. misschien was deze van een werknemer van het paviljoen, die voor u een kopje koffie serveert, omdat het een keer mooi weer is.
Henk (10-8-2023 om 20:35)
Motoren hebben daar ook niks te zoeken! Maar ja, wie trekt zich nog wat aan van regels tegenwoordig? Die brand was dus gerechtigheid.
Cookie-instellingen beheren