Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 263 km

Kind steekt over, automobilist kan botsing niet voorkomen

Toegevoegd: 13-09-2023, 11.10 uur
Het slachtoffertje is overgebracht naar het ziekenhuis.
Het slachtoffertje is overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Evert
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 5-jarig kind is dinsdagavond in Yerseke gewond geraakt toen het van achter een geparkeerde auto plotseling de weg op rende en werd aangereden door een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur in de Margrietstraat. Volgens de politie stapte het kind uit een geparkeerd voertuig en rende het vervolgens voor de geparkeerde auto langs de weg op om over te steken. Een 79-jarige automobilist uit Yerseke reed op dat moment voorbij. Hij zag het kind pas op het laatste moment en een botsing kon niet meer worden voorkomen.

Het slachtoffertje heeft volgens de politie vermoedelijk beenletsel opgelopen. Ambulancemedewerkers hebben het kind overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (15-9-2023 om 13:49)
Kevin op deze onzin reageer ik toch even hoor .ik weet niet in welke wereld jij leeft ,dat jongeren moeten leren snap ik .maar nog steeds zijn er meer jongeren bij ongelukken betrokken .het misbruik van mobieltjes waardoor ze totaal geen aandacht hebben voor wat rond hun gebeurd is een grote oorzaak .ook bij veel jonge ''mannen'' zie ik vaak macho gedrag met idioot rijgedrag wat ook tot ongelukken lijd .dit doen ''ouderen'' niet die zijn veel voorzichtiger omdat ze jaren ervaring hebben . en leeftijd heeft trouwens niks met dit ongeluk te maken .dit had jou en mij ook kunnen overkomen
Kevin (15-9-2023 om 09:11)
@bram, omdat u jongere ziet die niet goed rijden betekend dat niet gelijk dat iedereen die niet goed kan rijden een vrijbrief moet krijgen om toch aan het verkeer deel te nemen "ja jongeren rijden niet goed dus ik hoef het ook niet goed te kunnen?!". Jongeren moeten het leren, en dat doen ze ook. Het is gewoon een feit dat met de leeftijd het vermogen om prikkels te verwerken en te reageren achteruit gaat, bij deze mensen zit geen vorruitgang meer het is een neergaande spiraal en wachten op ongelukken.
bram goeree (14-9-2023 om 19:34)
Kevin wat een idiote reactie dat iemand van 79 niet meer veilig zou kunnen rijden .ik zie meer snotneuzen die net hun rijbewijs hebben idioot gedrag vertonen dan ouderen hoor .die hebben net hun rijbewijs en denken dat ze gelijk beroeps zijn .nu aan hun rijstijl te zien zeker niet
N.B (14-9-2023 om 12:40)
@Henk: Quote: "Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur in de Margrietstraat. Volgens de politie stapte het kind uit een geparkeerd voertuig en rende het vervolgens voor de geparkeerde auto langs de weg op om over te steken."
Kevin (14-9-2023 om 12:35)
In een woonwijk met 30km zone moet je kunnen verwachten dat iemand onverwacht achter voertuigen over steekt, en dat er spelende kinderen zijn. Als je dan niet op tijd kan reageren rij je te snel of is je reactievermogen te langzaam, hoe dan ook is dit weldegelijk de schuld van de bestuurder, 79 is ook geen leeftijd meer om te rijden.
Henk (14-9-2023 om 08:46)
@R R Quote: YERSEKE - Een 5-jarig kind is dinsdagavond in Yerseke gewond geraakt toen het - van achter - een geparkeerde auto plotseling de weg op rende en werd aangereden door een auto. Natuurlijk kan je niet alles voorkomen, maar wel dat we nadenken over waar en hoe we een auto/bestelbus parkeren. Als iedereen dat doet, zijn we al vele stappen verder.
Cookie-instellingen beheren