Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind steekt over, automobilist kan botsing niet voorkomen

Toegevoegd: 13-09-2023, 11.10 uur
Het slachtoffertje is overgebracht naar het ziekenhuis.
Het slachtoffertje is overgebracht naar het ziekenhuis.
© Foto: Evert
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 5-jarig kind is dinsdagavond in Yerseke gewond geraakt toen het van achter een geparkeerde auto plotseling de weg op rende en werd aangereden door een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur in de Margrietstraat. Volgens de politie stapte het kind uit een geparkeerd voertuig en rende het vervolgens voor de geparkeerde auto langs de weg op om over te steken. Een 79-jarige automobilist uit Yerseke reed op dat moment voorbij. Hij zag het kind pas op het laatste moment en een botsing kon niet meer worden voorkomen.

Het slachtoffertje heeft volgens de politie vermoedelijk beenletsel opgelopen. Ambulancemedewerkers hebben het kind overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mens (14-9-2023 om 00:55)
Wordt hoognodig tijd dat bij dit soort ongelukken de automobilist niet meer de pineut is. Maar dat de ouders verantwoordelijk zijn.
een Moeder (13-9-2023 om 23:15)
Veel sterkte en beterschap voor het kindje
Rick Roll (13-9-2023 om 16:12)
Henk heeft het bericht niet goed gelezen; Kind kwam UIT een geparkeerde auto en rende toen langs diezelfde geparkeerde auto de weg over. Hoe dan ook, kinderen zijn de slimste niet; Of het nou een geparkeerde auto of een struik is, ze rennen de weg toch wel op zonder te kijken. Oftewel kinderen verbieden in de buurt van wegen te komen als ze niet aangelijnd zijn, of accepteren dat niet alles te voorkomen is.
Henk (13-9-2023 om 14:18)
Het valt me mee dat dit niet vaker gebeurd. Overal staan auto's. Te pas en te onpas zogenaamd 'geparkeerd'. Onze eigen keuze dat we dit gevaar op de koop toe nemen.
Cookie-instellingen beheren