Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Vlissingen, één aanhouding

Toegevoegd: 16-05-2024, 05.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een man is vannacht gewond geraakt bij een steekpartij aan de Winkelmanstraat in Vlissingen. De politie heeft één verdachte aangehouden.


De politie, ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 04.25 uur met spoed opgeroepen voor de melding van een mogelijke steekpartij. Ter plaatse bleek dat er een man was neergestoken op een pleintje tussen de Winkelmanstraat en de Callenfellstraat. De opgeroepen traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

Het slachtoffer is door het medisch personeel onderzocht en vervolgens met spoed naar het Goese ziekenhuis gebracht. De politie heeft beide straten afgezet. Daarnaast is er een persoon aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (16-5-2024 om 13:07)
Hoog tijd dat er hard wordt opgetreden ,maar dat roepen we al 20 jaar, gelukkig een rechts beleid nu, ,ook de rechters aanpakken ,men moet strenger op treden ,en straffen, want anders zakt deze mooie stad, met zijn fantastische, hardwerkende en geliefde inwoners de put in, zorg voor een stabiel, no nonsens beleid, dat gunnen we de Vlissingers van harte!, van een Middelburgse
VdVonck (16-5-2024 om 10:49)
Wat een bende is die stad toch. Moet het gemeentebestuur niet zo zachtjes aan eens in de handdoek in de ring gooien?
Rico B (16-5-2024 om 08:48)
Tja.... Is te verwachten met al die flakka gebruikers... Zitten er paar van die dealers hier in de straat. Alleen maar ellende van... Helaas doet de gemeente er niks aan en laat ze gewoon overal ellende trappen... Vlissingen zinkt steeds verder weg.
Mijn mening (16-5-2024 om 08:31)
Poppers en prikkers, gaat goed in vlissingen. Zijn vast hele lieve jongens hoor. Stenigen op de markt misschien een mooie straf
mosselman (16-5-2024 om 07:40)
gaat lekker daar in vlissingen... pfff
Cookie-instellingen beheren