Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km
61

Voertuig beschonken bestuurder in beslag genomen

Toegevoegd: 20-05-2024, 10.06 uur
Voertuig beschonken bestuurder in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Ayala Telehala

VLISSINGEN - Een beschonken automobilist zonder geldig rijbewijs is zondagochtend in Vlissingen gearresteerd. Het voertuig waarin hij reed werd in beslaggenomen.


102

Omstreeks 09.30 uur werd de automobilist aangehouden in de Anjelierenlaan. Kort daarvoor reed hij met zijn voertuig tegen twee geparkeerde auto's. De bestuurder, een 30-jarige man uit Breda, blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 925 Ug/l, waar maximaal 220 Ug/l is toegestaan.

Het rijbewijs van de man was eerder al ongeldig verklaard en vanwege recidive nam de politie de auto van de Brabander direct in beslag.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (21-5-2024 om 08:40)
Wat een kortzichtig persoon ben je dan. Leven alsof wetten niet op jou van toepassing zijn. Een keiharde straf zou hier op z'n plaats zijn, maar ik vrees dat zoiemand niet in staat is om van zijn eigen fouten te leren. Ikke ikke ikke en de rest kan.....
Michel (20-5-2024 om 17:10)
Voertuig in beslag genomen is logisch. Ze hadden die aso ook gelijk vast moeten zetten.
bram goeree (20-5-2024 om 13:27)
die leert het toch nooit ,dus rijbewijs nooit meer terug geven en laat hem maar een flinke boete betalen .levensgevaarlijke figuren zijn dit
Cookie-instellingen beheren