Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Urenlange wegafsluiting Sloeweg (N254) Ritthem door onderzoeken

Toegevoegd: 17-09-2023, 00.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – De Sloeweg bij Ritthem is zaterdagavond urenlang afgesloten geweest ten bate van een onderzoek van een dodelijk verkeersongeval. Bij het ongeval kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing.


Omstreeks 20.10 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Al vrij snel bleek dat er sprake was van een ernstig ongeval. Ter hoogte van het verdrijvingsvlak waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Eén van de betrokkenen overleefde het ongeval niet.

De politie is met meerdere eenheden van de Verkeersongevallen Analyse ter plaatse gekomen om de locatie van het incident volledig in kaart te brengen en de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Aan het eind van de avond zijn de beide voertuigen geborgen en is omstreeks 00.00 uur Vermeulen Groep ingeschakeld om het wegdek te reinigen en daar waar nodig herstelwerkzaamheden uit te voeren. Diverse wegen die langs de ongevalslocatie lopen zijn afgezet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-9-2023 om 10:11)
Wellicht glad geworden door de regen. Heel triest. Ik wil de nabestaanden en de anderen die in verdriet achterblijven veel sterkte wensen.
Vlissinger (17-9-2023 om 09:32)
Ten eerste heel veel sterkte aan de nabestaanden en iedereen die bij dit zware ongeval betrokken is geraakt. Het lijkt erop dat de auto in de sloot vol in de achterkant is geraakt. De voorkant is intact en de auto die naast de kant van de weg staat zit over de gehele voorkant helemaal in elkaar. Je zou bijna durven zeggen dat de auto in de sloot veel te langzaam heeft ingevoegd en de achterop komende auto over het hoofd heeft gezien. Als je pech hebt dan stuur je namelijk het gras in. Heel vreemd dus.
Cookie-instellingen beheren