Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval N254 Ritthem eist tweede leven

Toegevoegd: 17-09-2023, 09.40 uur - Update: 17-09-2023, 09.43 uur
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het verkeersongeluk zaterdagavond op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem heeft een tweede leven geëist. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Omstreeks 20.10 uur kregen de hulpdiensten de melding dat ter hoogte van de Binnendijk twee personenauto's met elkaar in botsing waren gekomen. Eén van de wagens belandde in een sloot. De brandweer moest twee personen bevrijden. Eén van de slachtoffers, naar nu blijkt een 24-jarige Middelburger, overleed ter plaatse. Een 48-jarige man uit Hoek werd met ernstig letsel naar een ziekenhuis gebracht maar overleed daat later aan zijn verwondingen, zo meldt de politie.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn allerlei gegevens verzameld. Deze worden de komende tijd op een rijtje gezet. Aan het eind van de avond zijn de beide voertuigen geborgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (18-9-2023 om 13:18)
@beroep: Hulpverleners zijn NIET getraind. Ben inmiddels 25 jaar hulpverlener en dit went nooit en hier worst je niet op getraind. We hebben een collegiaal opvangteam om de eerste signalen op te vangen van hulpverleners die er even doorheen zitten. Wij zijn niet van steen maar een mens van vlees en bloed. Normaliter reageer ik niet op dit soort reacties, maar dit wilde toch even kwijt. Met daarbij sterkte gewenst aan ALLE betrokkenen.
Drica (18-9-2023 om 12:41)
@Beroep: En toch zijn het mensen met gevoel die achter de schermen psychologische hulp krijgen na een incident en soms lopen ook hulpverleners PTSS op omdat de beelden te erg zijn om over te walsen. Sterkte aan de nabestaanden en hulpverleners en andere betrokkenen.
Beroep (18-9-2023 om 03:23)
@moeder: hulpverleners zijn getraind..
pippa (17-9-2023 om 18:54)
In de meeste gevallen van zulke ongelukken speelt de snelheid de hoofdrol!! Sterkte aan de familie,s en vrienden.!
Mark (17-9-2023 om 16:21)
Jaap, oordeel dan ook niet, en denk aan de nabestaanden. Heel veel sterkte daarvoor.
Justitia (17-9-2023 om 15:25)
@Jaap Gezien de laatste zin, zo kunne we bij alle ongevallen wel iets verzinnen. wat een onzin.
Cookie-instellingen beheren