Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Ongeval N254 Ritthem eist tweede leven

Toegevoegd: 17-09-2023, 09.40 uur - Update: 17-09-2023, 09.43 uur
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het verkeersongeluk zaterdagavond op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem heeft een tweede leven geëist. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Omstreeks 20.10 uur kregen de hulpdiensten de melding dat ter hoogte van de Binnendijk twee personenauto's met elkaar in botsing waren gekomen. Eén van de wagens belandde in een sloot. De brandweer moest twee personen bevrijden. Eén van de slachtoffers, naar nu blijkt een 24-jarige Middelburger, overleed ter plaatse. Een 48-jarige man uit Hoek werd met ernstig letsel naar een ziekenhuis gebracht maar overleed daat later aan zijn verwondingen, zo meldt de politie.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn allerlei gegevens verzameld. Deze worden de komende tijd op een rijtje gezet. Aan het eind van de avond zijn de beide voertuigen geborgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (17-9-2023 om 14:16)
De nabestaanden van beide die overleden zyn. Veel sterkte en kracht toegewenst . En de hulpverleners ook veel sterkte .
Addie Floresse (17-9-2023 om 13:24)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden,
Jaap (17-9-2023 om 10:43)
Heftig. Gelet op het rijgedrag dat je dagelijks ziet op dit stuk weg verbaasd het me niet. Veel te hoge snelheid, vol gas zodra men overgaat van enkelbaan naar dubbelbaans . Ik kan over dit ongeval niet oordelen maar het verbaast me niet.
Cookie-instellingen beheren