Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 229 km

Drie gewonden bij botsing op Oude Rijksweg Kruiningen

Toegevoegd: 06-02-2003, 22.18 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
KRUININGEN - Bij een ongeval in Kruiningen raakten woensdag rond 21.15 uur drie personen gewond.


Een 32-bestuurder uit Krabbendijke kreeg op de kruising van de Oude Rijksweg met de Stationsweg geen voorrang van een medeweggebruiker.

Bij de botsing raakten de twee bestuurders en een 8-jarige inzittende gewond. Ze werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

In eerste instantie werden al twee ambulances gealarmeerd, een derde volgde even later. Ook ging de politie met veel eenheden ter plaatse, toen de eerste eenheid echter arriveerde werd doorgegeven dat er maar enkele voertuigen nodig waren.

 

De OVD-G zou ook ter plaatse gaan. Inzet van deze geneeskundige Officier van Dienst bleek echter niet nodig, de slachtoffers werden al vervoerd naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren