Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fiets uitgebrand in Middelburgs tunneltje bij Schroebrug

Toegevoegd: 26-01-2003, 17.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Vandaag werd de Middelburgse brandweer rond 17:16 gealarmeerd voor een brandje in het fietsers-/voetgangerstunneltje net na de schroebrug richting Middelburg centrum.

Aan de kant van de Kousteensedijk stond een fiets in brand. De brandweer was na 2 à 3 minuten ter plaatse en heeft de vlammen met 1 straal gedoofd.

De meldingen kwamen van een taxichauffeur en een politie voertuig, dit laatste voertuig is echter niet blijven wachten op de komst van de brandweer. De politie is later nog terug gegaan om te kijken wat er met de fiets moest gebeuren.

De brandweer gaf overigens het sein kleine brand en zette alleen de tankautospuit 45-30 uit Middelburg in. De oorzaak van de brand is naar alle waarschijnlijkheid brandstichting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren