Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Bestuurder ongeval Clinge reed onder invloed en met ingevorderd rijbewijs

Toegevoegd: 10-10-2023, 09.04 uur
Het CBR is in kennis gesteld van de misdrijven.
Het CBR is in kennis gesteld van de misdrijven.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – De bestuurder die gisterenavond met zijn auto in een sloot was gereden bij Clinge reed onder invloed van alcohol en reed rond met een ingevorderd rijbewijs.


De politie kreeg in de loop van de avond de melding van een eenzijdig ongeval op de Hoogestraat. Ter plaatse bleek dat de bestuurder al weg was. Omstanders hadden de bestuurder, een 42-jarige man uit Hulst, richting Nieuw-Namen zien lopen. De man werd aangetroffen ter hoogte van de Kielweg.

Bij controle bleek dat de beginnende bestuurder onder invloed van alcohol was. Bij een blaastest op het politiebureau blies de bestuurder 845 Ug/L. Daarnaast bleek dat zijn rijbewijs vorige week was ingevorderd na een snelheidsovertreding. Volgens de wijkagent van Clinge reed hij destijds 133km/uur op een plek waar 60 km/uur was toegestaan.

Voor beide overtredingen is een bekeuring uitgeschreven. Daarnaast zal het CBR in kennis worden gesteld van deze twee misdrijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dus (11-10-2023 om 07:29)
Ach, wellicht heeft de maatschappij een geluk bij een ongeluk. 42 jaar en nog beginnend bestuurder, maar nu met zijn auto in de kreukels en een emg cursus in het verschiet met een paar boetes. Zou goed kunnen dat hij het auto rijden voorlopig even niet kan betalen.
corrie (10-10-2023 om 12:53)
Lekker bezig en hardleers geen rijbewijs meer ga maar lopen
W.i.n.z (10-10-2023 om 11:13)
Lijkt wel een wiel van een kruiwagen
Ad Jonkers (10-10-2023 om 11:08)
Weer een raadsel opgelost. Aardige hoeveelheid bloed in zijn alcohol. En dan ook nog een ingevorderd rijbewijs. Idee; nooit meer terug geven!
vanpuffelen (10-10-2023 om 10:02)
Goed gedaan ventje.
Joris (10-10-2023 om 10:00)
Begint een standaard vervolgbericht te worden na eenzijdige ongevallen in de provincie: De dader blijkt steeds vaker een notoire zuiplap te zijn die niet voor het eerst betrapt wordt. Blijven gewoon rijden, afgenomen rijbewijs kan je toch niet nog eens afnemen. Tijd voor andere straffen? Bijvoorbeeld een digitale schandpaal zodat iedereen weet dat je waardeloos uitschot bent.
Cookie-instellingen beheren