Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Incident bij bedrijf Oude Kraaijertsedijk Lewedorp

Toegevoegd: 11-10-2023, 18.23 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De hulpdiensten zijn woensdag aan het einde van de middag ingezet nadat in Lewedorp een stapel hooibalen was omgevallen. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.


Het incident vond plaats op een erf aan de Oude Kraaijertsedijk. Rond 16.45 uur werden zowel de politie als de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Een rapid responder van de ambulancedienst werd later ook opgeroepen om iemand na te kijken.

Bij het ongeluk zou uiteindelijk niemand letsel hebben opgelopen. Rond 18.00 uur konden de ambulancedienst en de brandweer terugkeren naar de kazerne. De politie was eerder al met spoed vertrokken naar een ander incident.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren