Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder twee keer betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 27-10-2023, 13.29 uur
Dronken bestuurder twee keer betrapt op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De wijkagenten van Vlissingen hebben vannacht twee keer dezelfde bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder heeft meerdere bekeuringen ontvangen.


De politie kreeg vannacht de melding dat er een persoon behoorlijk dronken zou zijn en toch wilde gaan autorijden. De politie heeft de man stilgezet en een controle uitgevoerd. Hier bleek dat de bestuurder een ‘behoorlijke’ alcoholwalm bij zich had. Hierop is de man meegenomen naar het bureau. Daar bleek uit een ademanalyse dat de man 635 Ug/L in zijn adem had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De bestuurder werd enkele uren later opnieuw door dezelfde agenten betrapt op het rijden onder invloed. Hierop is de man aangehouden. De verdachte heeft meerdere bekeuringen gekregen. Twee voor het rijden onder invloed van alcohol en eenmaal voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het rijden tijdens een rijverbod. De officier van justitie zal een beslissing maken wat er met het rijbewijs zal gaan gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (28-10-2023 om 14:41)
eerste keer: hoge boete-2de keer rijbewijs en auto in de schredder plus 1.000 euro boete. anders leren ze het nooit.
Ik (28-10-2023 om 10:09)
Waarom wordt er bij de eerste x al niet de autosleutel afgenomen? Ze geven boete en zeggen dat hij niet meer rijden mag en de politie rijdt dan weer weg.
Jo de Koeck (27-10-2023 om 16:46)
Voor een beetje fout of te lang parkeren een wielklem en bij bezooen rijden kun je na afhandeling zo weer je auto ophalen. In beslag nemen en tegen zeer hoog bedrag teruggeven indien nuchter en zonder rijverbod
Ad Jonkers (27-10-2023 om 15:16)
Deze persoon dient keihard aangepakt te worden. Heeft het verstand van een amoebe (en dat is een belediging voor bedoelde diersoort). @Michel; volledig mee eens @corrie; een cursus? Daar heeft dit rijdende monster geen hersenen voor!
corrie (27-10-2023 om 13:42)
ik mag toch wel hopen op een flinke cursus die is wel hardleers
Michel (27-10-2023 om 13:39)
Daar moet de officier van justitie niet over nadenken. Er is maar een uitspraak, auto naar de schroot, rijbewijs vernietigen en een behoorlijke boete voor deze verkeershufter
Cookie-instellingen beheren