Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Man (33) aangehouden voor mogelijk rijden onder invloed

Toegevoegd: 18-11-2023, 14.31 uur
Man (33) aangehouden voor mogelijk rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND - Agenten hebben vrijdagnacht rond 01.20 uur op de Mariastraat een 33-jarige man uit Cadzand aangehouden. Hij zat vermoedelijk achter het stuur terwijl hij onder invloed van drugs was.


Agenten zagen de man rond 00.55 uur rijden op de Ringdijk. De man vertoonde vreemd rijgedrag, zo meldt de politie. Toen de dienders het kenteken controleerden bleek dat er in de auto eerder al iemand rond had gereden met een verlopen rijbewijs. Ze besloten de bestuurder een stopteken te geven. De man ging er echter met zijn auto vandoor. Na een achtervolging door Cadzand stopte de man op de Mariastraat, stapte uit en ging er te voet vandoor. Hij kon in een brandgang worden aangehouden.

Een speekseltest wees uit dat hij mogelijk drugs had gebruikt. Ook bleek dat hij reed zonder rijbewijs. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar bloed bij hem is afgenomen door een arts. In de loop van de nacht is de man in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren